Prezantohen dy analiza për llogaridhënien e rregullatorëve dhe mbrojtjen e konsumatorit

Lens ka prezantuar dy analiza në një tryezë që u mbajt në Prishtinë e të cilat tregojnë mbi llogaridhënien e rregullatorëve dhe mbrojtjen e konsumatorit në këtë të Autoritetit Rregullator për Komunikime Elektronike dhe Postare si dhe Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale. Në diskutimin u fol për çështjet dhe shqetësimet kryesore në […]

Apliko për pjesëmarrje në tryezën “Llogaridhënia e rregullatorëve dhe mbrojtja e konsumatorit”

LENS ju fton të aplikoni për pjesëmarrje në tryezën tematike “Llogaridhënia e rregullatorëve dhe mbrojtja e konsumatorit”, ku do të prezantohen dy punime të projektit Rregullatori Yt”. Punimet shpjegojnë për fushëveprimin, kornizën ligjore, funksionimin, llogaridhënien, transparencën, mënyrën e organizimit e Autoritetit Rregullator për Komunikime Elektronike dhe Postare (ARKEP) dhe Agjencia Shtetërore për Mbrotjen e të […]

Aplikim i hapur për pjesëmarrje në punëtorinë për Media: “KUTIA E ANKESAVE”

LENS fton gazetarët e interesuar dhe përfaqësuesit e mediave për pjesëmarrje në punëtorinë një ditore “Kutia e ankesave”. Qëllimi i punëtorisë është që të ndahen informacione me gazetarë të cilët kanë interes ose raportojnë për të drejtat e konsumatorëve, punën e rregullatorëve dhe shërbimeve të komunikimeve elektronike në Kosovë. Në këtë punëtori, pjesëmarrësit do të […]

LENS takohet nëpër komuna me konsumatorë të shërbimeve të komunikimeve elektronike

LENS ka filluar fushatë informuese nëpër komunat e Kosovës duke u takuar me qytetarë dhe ka folur për së afërmi me të pranishmit rreth nivelit të kënaqësisë dhe/ose cilësisë së shërbimeve të komunikimeve elektronike, për mbrojtjen e të dhënave personale si dhe për drejtat e konsumatorit. Përmes aktivitetit “Ti paguan, ti kërkon – Përdori të […]