Thirrje për pjesëmarrje në punëtori – Rregullatori Yt

LENS fton gazetarët e interesuar dhe përfaqësuesit e mediave për pjesëmarrje në punëtorinë dy ditorë që do të mbahet më 25 dhe 26 tetor në Prishtinë. Punëtoria do të ndaj me pjesëmarrësit informacione me gazetarë të cilët kanë interes ose raportojnë për të drejtat e konsumatorëve dhe monitorojnë punën e rregullatorëve në Kosovë. Do të […]

Prezantohen dy analiza për llogaridhënien e rregullatorëve dhe mbrojtjen e konsumatorit

Lens ka prezantuar dy analiza në një tryezë që u mbajt në Prishtinë e të cilat tregojnë mbi llogaridhënien e rregullatorëve dhe mbrojtjen e konsumatorit në këtë të Autoritetit Rregullator për Komunikime Elektronike dhe Postare si dhe Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale. Në diskutimin u fol për çështjet dhe shqetësimet kryesore në […]

Apliko për pjesëmarrje në tryezën “Llogaridhënia e rregullatorëve dhe mbrojtja e konsumatorit”

LENS ju fton të aplikoni për pjesëmarrje në tryezën tematike “Llogaridhënia e rregullatorëve dhe mbrojtja e konsumatorit”, ku do të prezantohen dy punime të projektit Rregullatori Yt”. Punimet shpjegojnë për fushëveprimin, kornizën ligjore, funksionimin, llogaridhënien, transparencën, mënyrën e organizimit e Autoritetit Rregullator për Komunikime Elektronike dhe Postare (ARKEP) dhe Agjencia Shtetërore për Mbrotjen e të […]

  • One
  • Two
700black

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.